Tutkimustyö

Tutkijatohtori, Jyväskylän yliopisto, kasvatustieteen laitos, 2019 -

Työsuojelurahaston hanke Well@DigiWork - digitaaliset työympäristöt

Tutkijavaihto, Aarhusin yliopisto, elokuu 2017 - kesäkuu 2018

Olin vuoden kestäneellä tutkimusvierailulla Aarhusin yliopistossa. Tein väitöskirjatutkimustani Centre for Computational Thinking and Design organisaation hankkeessa, jossa kehitettiin uutta oppiainetta tanskalaiseen yläkouluun.

Väitöskirjatutkija, Jyväskylän yliopisto, 2016 - 2019

Toimin tohtorikoulutettavana IT-tiedekunnassa. Tehtäväni on edistää väitöskirjaa, opettaa ja osallistua tiedekunnan opetuksen suunnitteluun.

Tutkimusavustaja ja ohjelmistokehittäjä, ONSPACE hanke, 2014 - 2015

Tutkimusavustajana osallistuin pedagogisen tilanhallintasovelluksen vaatimusmäärittelyyn syksyllä 2014. Vuoden 2015 aikana olin vastuussa palvelinpohjaisen web-applikaation toteuttamisesta.

Opetuskokemus

Koulutukset IT yrityksille

Olen järjestänyt yrityksille ohjelmistokehittämiseen liittyviä kursseja Urasilta portaalin kautta. Urasillan koulutuksia koordinoi Jyväskylän yliopiston IT tiedekunta.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta on alallaan Suomen vanhin ja suurin. Tiedekunnassa opetetaan tietojärjestelmätiedettä, tietojenkäsittelytiedettä, kongitiotiedettä ja tietotekniikkaa. Olen toiminut tiedekunnassa opettajana useilla kursseilla. Tehtäviin sisältyy harjoitusten ohjaamista, kurssitöiden tarkistamista ja opiskelijoiden oppimisen tukemista:

Jyväskylän ikääntyvien yliopisto

Ikääntyvien yliopistossa voi seurata luentosarjoja ja osallistua seminaareihin ilman arvosana- tai muita suoritustavoitteita. Tavoitteena on tukea ikääntyneiden ihmisten elämänlaatua ja toimintakykyä elinikäisen oppimisen keinoin. Olen järjestänyt seuraavia kursseja Jyväskylän ikääntyvien yliopistossa.

Kouluttaja

Jyväskylän yliopiston IT-palveluissa toimin uusien opiskelijoiden ATK-infojen kouluttajana. VerkkoAps järjesti yliopiston Google-palveluiden käyttöönoton, jossa toimin kouluttajana. KEOS-messuilla (Keskisuomalainen kasvatus- ja opetusalan osaaminen) esittelimme kehittelemäämme "Oppilaiden videokerronta" opetuskokonaisuutta.

Pedagogisten opintojen opetusharjoittelu

Muu työkokemus

Myymälämyyjä, Elisa Shopit Jyväskylä 2008 - 2014

Olen toiminut osa-aikaisena myyjänä Jyväskylän Elisa Shopiteissa. Työtehtäviini on kuulunut Elisan ja Saunalahden tuotteiden ja palveluiden myynti. Työssäni olen perehtynyt operaattoriliiketoimintaan ja oppinut tekemään tuloksellista asiakaspalvelutyötä. Työ on tarjonnut näköalapaikan mobiiliteknologian kehityksen seuraamiselle.

Teollisuusapumies, Raahen rautaruukki kesällä 2007

Teollisuusapumiehenä kotipaikkakunnallani

Eräopas ja myyjä, Rukapalvelut Kuusamo 2006 - 2007

Työsuhteen aluksi osallistuin Rukapalvelujen järjestämälle safariopaskurssille. Tehtäviin kuului kotimaisten ja ulkomaisten ryhmien opastaminen talvisafareilla Kuusamon alueella sekä safareiden valmistelutehtävät. Lisäksi toimin myyjänä Rukapalvelun Safari Shopissa, jossa tehtäviin kuului asiakaspalvelu ja viikko-ohjelmatuotteiden myynti.

Kongressikeskustyöntekijä, Jyväskylän Paviljonki 2005 - 2006

Erilaisia asiakaspalvelutehtäviä ja järjestyksenvalvojana keikkaluontoisesti Jyväskylän Paviljongissa.

Matkailusihteeri, Raahen kaupunki kesä 2005

Tehtäviin kuului matkailutoimiston asiakaspalvelu- ja toimistotyöt, matkailumarkkinointi, verkkosivujen päivittäminen, Kauppaporvarin lipunmyynti ja Raahen Rantajatsien järjestelyihin osallistuminen.

Tehdastyöntekijä, Raahen Rautaruukki kesät 2002 ja 1999

Tehdastyöntekijänä Rautaruukilla, tehtävinä mm. teräksen polttoleikkaus.

Kansainvälinen työkokemus

Matkamyyjä call centerissä, Silja Line Tallinna 2006

Silja Linen ja Seawind Linen matkojen ja oheispalvelujen myynti ja varaaminen, matkasuunnitelmien laatiminen yhdessä asiakkaiden kanssa, kanta-asiakaspalvelu yksittäisasiakkaille ja matkatoimistoille.

Course leader -ohjaaja Englannissa, STS Kielimatkat kesällä 2004

Vastuullani oli 15 oppilaan ryhmä ja olin päävastuussa 45 oppilaan kansainvälisestä ryhmästä kahden muun ohjaajan kanssa. Tehtäviin kuului oppilaiden tukeminen ja asioiden järjestäminen kansainvälisellä kielikurssilla Englannissa.

International assistant -ohjaaja Maltalla, STS Kielimatkat kesällä 2003

Vastuullani oli 15 oppilaan ryhmä. Tehtäviin kuului oppilaiden tukeminen ja asioiden järjestäminen kansainvälisellä kielikurssilla Maltalla.

Kansainvälisen toiminnan ohjaaminen, Kalevan Nuorten Keski-Suomen Piiri ry. kesällä 2003

Kansainvälisen nuorisovaihdon suunnittelua yhdessä kumppanimaan Englannin ohjaajien kanssa ja toiminnan toteuttaminen Suomessa